Blääuuååp

Nu har jag lite tid att blogga haha :D Hann precis levla klart Colton för idag och han är halvvägs till lvl 9 :))) Har typ bara ridit han de senaste dagarna nu haha. 
E.B har faktiskt hunnit tävla 2 lopp nu, ett igår och ett idag om jag minns rätt :) ett silver & ett brons :D Väldigt nöjd. Är så sugen på att göra en ny design till bloggen men har inte tiden till det haha ;___; Så min blogg får fortsätta vara grön ett långt tag till xD Nu ska jag göra klart fiskeuppdragen och sedan tävla lite champoo ;))
 
 
- En random fult redigerad bild på mig å Colton - xD

Fab.

 
 
Här får ni en liten bildbomb på min nya favo outfit och favoriten i stallet c; Hopee u likee iit .

Ja ni..

Våra skoldagar är så jobbiga att jag bara lägger mig och somnar på engång då jag kommer hem ;_; Vaknade nyss (20.00) och somnade 16.00.
Jag är inte den typen som känner att jag måste blogga, bloggar när jag har tiden till det haha! Vi har redan fått prov, läxor osv. Har inte gjort dom än xD Men ändå, jag kommer nog mest att uppdatera bloggen på de flesta helgern och på loven eftersom då har jag tid till det. När jag är i skolan är jag oftast trött och irriterad. Veckans uppdrag var helt okej! När den där lilla skylten kom upp om att huvud berättelsen fortsätter i framtida uppdateringar, så fattade jag att det var huvudberättelsen haha xD Ska fota lite bilder vid stenringen fast med andra outfits snart, nu får ni en med tävlingskläder på xD
 
 

Iceeye

Det här är min cremellofärgade Akhal Teke hingst på 7 år. Född den 1 oktober 2006. Hans smeknamn är Colton och honom kommer jag träna i mycket distans. Colton har jag inte tänkt att kastrera eftersom han är en av de få cremello färgade hästar i svergie. Ca 20 stycken. Han tänkte jag åxå att han skulle kunna bli lite av en avelhingst!
Colton är ungefär 161 cm i mankhöjd och han färg syns i mängden! Colton kommer från samma stall som Tigern gör men blev sedan flyttad till Vingårdens försäljnings stall. Jag är den första riktiga ägaren Colton har. Nu står han uppstallad i mitt stall, Colton har en väldigt mycket kapacitet för terräng också. Så det är en gren där jag kommer starta han med på! När jag såg hans isiga blåa ögon då kom jag på namnet direkt. Iceeye. Colton är en häst som jag länge väntat på att köpa men jag nu är han äntligen min. Colton har en liten ovana, och det är att gå över på broar. Hur han fick den vet ingen men det kanske finns liten historia bakom den? 
Men jag ska satsa mycket med denna fina cremello färgade hingsten iallafall.
 Colton är dessutom tvilling med Ellen Flowerbells häst Snowgaze.
 
_________________________________________________________________________________________
Snabb info
 
Namn - Iceeye
Smeknamn -  Colton
Ålder - 2006
Gillar -  Detta är en soft häst !
Ogillar -  Inget direkt, en modig häst
Ras -  Akhal Teke
Mankhöjd - 1,61
Kön - Hingst
_________________________________________________________________________________________
Prishylla
 
Guld -
Silver -
Brons -
__________________________________________________________________________________________
 Då-tid:
 
 
 
__________________________________________________________________________________________
 Nu-tid:
 
 
 
 

awwaww

Efter hundra år så fick jag mina efterlängtade sc, men de försvann lika snabbt så som jag såg dom xD
 
 
Stod redan vid min blivande hesttiss så valde namn och köpte honom xD
 
 
Och här ärr hannn *_*
 
 Ni får inlägg imorrn kanske :) Ska sova snart innan jag får tofflor ;_; School tomorrow ;_;
 
 
 

Dessa två ska bli mina !

 
 
 
Kan avslöja att cremellon köper jag idag ;) Och frissen när jag har råd igen. (xD)
För första gången har jag faktiskt valt ett namn och skrivit om den innan jag äns köpt honom xD Soo prouud of meeeh Aja tagga MLC nu !
 
 
 
 

Vilken häst ska jag köpa? .-.

Kommer köpa 1000 sc alldeles snart och vet inte vilken häst jag ska köpa D: aja ska kolla på alla och sedan välja å sen köpa skiten. Nej men haha har världens sunkigaste humör lol xD seeyaah !
 
Dessutom mår jag ganska dåligt eftersom en kompis såg på kanal 4 att 1D's mentor (Simon Cowell) har sagt att de ska splittras efter höst.. Det är ju inte så konstigt eftersom det finns så många fittiga ''directioners'' som sänder hat t dem ! så är inte på mitt vanligaste humör idag :))
 
 

Jahaopp..

Imorrn så börjar skolan i det verkliga livet ;_; Bloggningen kommer vara bra vissa dar och sämre andra.
Ville bara att ni skulle veta det haha :D Börjar åttan + är det de jobbigaste året i högstadiet .-. och sedan har vi en efterbliven lärare som ger prov i allt. aja vi får  se när ni får fler inlägg :D seeya !!
 
 

ehrmagerd

 
 
Duktiiiiiga Tigern <3 :D Mindre än en cm till level 15 och vi klarade ett guld redan i level 14 :D Detta blir min absoluta tävlings häst ;))
 
See upp för här kommer Tigern å ja lalala.. xDD

Ewars sista champoo

Idag fick Ewar rida sitt sista champoo. Sålde han och Ali. :)
 
 
 
 
Tyvärr kom vi 2a xD Men borde väl vara nöjd ;_; 
 
 

Humm humm ..

Ni undrar säkert varför jag ändrade till ''tidigare hästar'' jo för att jag ska sälja alla mina som jag har nu och börja om med allt, ta bort vänner osv :) Nooooo just joking HAHA  :D Har planer att sälja Ewar och Ali ;_; Har lixom tröttnat på dom. Rider knappt dem heller, har tillochmed slutat sköta dom lol xD
Och sedan ska jag lägga upp bilder på dom vid ''tidigare hästar'' så man kan ändå läsa om dom, ni fattar? :pp
 
Visst är det mysigt med många hästar när man kommer in i hemstallet men, att dom bara står å ruttnar då är det en annan sak. Köpte Ewar för att alla andra hade redan köpt runt 2 hästar när HF kom. Och jag var en sån där fattig lapp xD Hade råd med honom när jag vann en liten tävling som Ruben gjorde, så jag köpte honom :p Inlägget finns någonstanns fast orkar inte leta efter den xD Och Ali köpte jag för en outfit. Hade råd med en till häst när jag köpte 3 månaders SR förut och då red jag till FG och köpte henne ;_; Är dessutom inte nöjd med hennes namn xD Och det finns inte en chans att jag byter haha 8D
Men nu vet ni :D Och jag tänker inte ta bort vänner eller så. Skämtade bara där lite c:
 
 

Gud vad tänkte jag med!?

Tigern är halvvägs upp till level 15 och insåg att det bara var 10 min kvar till FGC så bestämde mig att testa tävla honom ;_; Alla red förbi mig så söliga var vi xD Kom 6a ;_; Aldrig igen. ALDRIG wähäh. D:
 
 
Aja fick 25 js iaf x'D
 

VDC 17.00

 
 
Failade asmkt.. Inte så konstigt failar alltid mest på torsdagar, vet inte vf xD Men aja fick en medalj iaf, tagga 18.00 :D
 

Poni

Ja, som ni redan har märkt så kommer vi får små söta ponnys i spelet :D Själv blev jag asglad eftersom jag har alltid velat ha en ponny i SSO.
 
 
 
Tänk att rida runt på en liten ponny!? ÅÅHH kan inte vänta, och spec. på vintern? omg, så fort det blir dubbla sc ska jag köpa sc och köpa en. Hoppas dom typ kostar 450. Alla andra hästraser kostar typ ändå likadant så det börja blit jobbigt haha..
 
Så gullig mwihihhi. Men hoppas dom bara inte blir för dyra. :D
 
 
Den bruna där bak ser jätte gullig ut. Håller med om att den liknar det holländska varmblodet hos Marley, vi får se hur dem ser ut i spelet när dom kommer ;)) Btw så gickk Tigern upp i lvl 14 idag :DDD
 
 

WOOP WOOP

Okej eftersom jag gick å la mig tidigt så kunde jag inte sova mer än 3 timmar. Vaknade alltså 2 typ. Har legat vaken sen dess ja, så passar på att blogga lite nu lol xD fast utan bilder eftersom jag inte har ngra sso bilder på nobben <|3 det kan komma stavfel nu eftersom mim mobil är allmänt störd och efterbliven och ful och den hittar på egna ord så ni får räkna med det. Igentligen vet jag inte vad jag ska skriva om, jag ska aldrig mer lägga mig såå tidigt har jag märkt lol ;_; okej ska försöka sova innan jag börjar skriva en bok lol xD imorrn aka jag uppdatera med lite bilder haha cx seeya !

:D

En kompis har sovit över här så det blev inga inlägg :) nu har jag skött alla hästar, levlat Tigern och han är jääävligt nära 13 ;_; hatar när det blir sååå. Ni får kanske inlägg imorrn haha det blev bara ett litet inlägg nu haha :p
 
 
 

Visste ni att

Jag alltid måste ha en svans rosett? Annars blir outfiten ful eller whatever det ä.
 
 

Det här gör jag varje gång påväg till FG

 
 
Man vill ju alltid göra något? :)

FGC 22.00

 
 
Hade jag inte rivit de första hindret hade jag åtminstone kunnat få en brons medalj ;_; lol aja ska inte tjura xD
 

eheheh :§

Fixade en ny design, det kanske tog 5 dar, med 3 dars vila lol xD Men hoppas att ni gillar den :) Dock tröttnade jag på den gröna färgen direkt ;_; Tänkte från första början testa fixa design på denna grunddesignen och märkte efter ett tag att det gick bättre hela tiden så gav inte upp (som jag brukar xD)
Just nu håller headern på att krångla. Ska fixa den alldeles strax :D Brb ^^
 
 

Till Ellen

 
Heree u gooo

Jisses Steff

 
 
Jag är sån som är lättskrämd även om det är i SSO var brb i SSO för att jag höll på med en sak och när jah klickade upp SSO så såg jag en vit heezzt stå där. Goosh ni skuulle ha sett hur jag hoppade till lol xD Men kännde för att uppdatera bloggisen lite :) Så kunde lika gärna skriva om det o3o Vi får se ifall det blir någon mer bloggning sen! :)
 
 

Frågaaa

Det här har ingenting med SSO och göra men tänkte bara fråga er ifall ni har Pottermore? :) Ifall ni har de så adda mig :D IcePhoenix15863 heter jag där :D Säg bara vilka ni är när ni addar :3 
 
 

Oh lord :§

Fick precis vara med å tävla i Kullåknings VM som inhoppare och jag kan säga att det gick åt helvete eftersom jag aldrig har kullåkt på Klas :(( 
 
 
Nästa år ha jag faktiskt tänkt anmäla mig till Kullåknings VM :D Fast kommer träna ihjäl mig isf haha ;_;
 
 

GC 20.00

 
 
Körde GC med Ewar :D Ska samla en hel lista eller vad det heter och sedan sälja när jag behöver cash ;)
 
 

Goosh

Bara jag som hatar när folk stör sig på små saker som att gubben inte håller tyglarna korrekt? eller att foten inte är i stigbygeln helt? Jag tycker att ni överdriver seriöst det är ett spel lol? Vad hade ni förväntat er? Allt kan inte vara perfekt, själv håller jag med om att skaparna kunde fixa en liten sadelgjord eftersom det finns i PC spelen och i SSL. Och sedan att tyglarna är för långa. Har ni sett hur det är i SS spelen? Tyglarna rör sig inte alls och man sitter lite snett och fötterna är inte heller i stygbyglarna utan dom är över. Jag fattar seriöst inte när alla dom här ''klagomålen'' tar slut .____. Om man nu stör sig på sånna småsaker så kan man väl lika gärna rida irl eller något, shit asså xD
Saknar seriöst då SSO var nytt, inte många spelare. Alla var säkert nöjda med allt osv >.> Men jag vill inte att någon av er tar illa upp eller så, var tvungen att skriva av mig (igen) men blir så lätt irriterande på folk som bara klagar på en massa saker, själv tycker jag att spelet ser perfectoo ut. 
SSO teamet har väl viktigare saker än att fixa? Är det inte roligare om de kommer fler uppdrag, nya ställen osv osv än att dom bara fixar saker? Asså vet inte hur jag ska förklara det där med fixa grejen lol xD Men jag kan faktiskt säga att jag är lite rädd över att publicera detta inlägg eftersom jag vill inte ha något hat eller liknande emen eftersom jag inte alls har många läsare eller kommer bry mig om jag får hat så publicerar jag det ändå ;) Eftersom det är min blogg och här publicerar jag vad jag vill. :D Aja hoppas att inte någon av er får för sig att det här inlägget riktar sig mot er för det gör den inte :) 
 

Ouff

Nu blir det samma gamla vanliga rutin. Levla en av hästarna, sköta dom, tävla champoo. Det börjar bli uttjatat nu ;___; Skickade ett mail angående om mina Xp, dom blir mindre för varje gång jag loggar in typ, och kännde att jag var tvungen att maila om det, vill inte att det kommer sluta med att jag tillsist hamnar i level 13 igen ;__; För det tar lixom hur länge som helst att komma upp en level :( 
Det här får bli ett litet inlägg, alldeles strax kommer ett till inlägg :D
 
 

Åhåhåhåh

Vaknade nyss haha sover bort dan för att slippa äta lol xD Men iaf när jag loggade in på SSO så kände jag hur tråkigt det är, vill levla men har gjort alla lopp för dan, för er som undrar så älskar jag att levla. 
Det är nästan en av de roligaste sakerna på SSO :D Men aja c: Snart champoo så vi får se om jag kammar hem någon medalj ;)) Har alltid beslutångest över vilket jag ska välja ;_;
Eftersom jag alltid failar på FPC så vill jag aldrig ta det.. Men har inget guld D:: Men men, c:  Vi får se ifall det kommer något inlägg senare, ska fortsätta sova efter trorja :D
 
Är vi inte fula ihop? <3 
 
Nej men min humor sugeer verkligen aja ska dra till champis nue :DD
 

Hmm

Just nu levlar jag Tigern, han går förmodligen upp i level idag, hoppas jag. Sedan kanske jag ska göra lite blåa och såklart tävla i champoo.
Igentligen vet jag inte vad jag ska blogga om :§ Det är så tomt i SSO just nu, längtar till på onsdag och hoppas att det kommer fullt med uppdrag, 10000000 sc och Södra Jorvik öppnar HAHAH man kan alltid drömma ;) 
Nej men nu fick ni ett litet inlägg sådär haha :p
 
Moa & Bigboy :D
 
Tror att jag ska köpa en frisse owo men isf den gråa typ c: Har blivit kär i den igen xD Tog bilder på när jag levlade åt Moa för några veckor sen :pp Så det passade xD
 
 
 
 

Rubriklööööss

Nu har jag levlat E.B och han gick upp i level :D bara 3  kvar då kan jag börja tävla han :) Och imorgon blir det Tigerns tur att levlas ;D Om en timme är det FPC och ska se till å köra de sedan logga ut å sova haha är skit trött xD Tog inga bilder när jag levlade, orkar aldrig ta upp fraps på morgonen xD Så ni får en arkiv bild istället lol :D
 
 
Hoppas på en första placering nu då ^^ Och sedan är det en söndag, då är jag alltid trött, slö, osv cx
 
 

Ny outfit

 
En dressyr outfit :D Mulle fick äran att vara med på bild ;) Retar han lite eftersom han hatar dressyr sadlar :D Han ska dessutom få ny frissa på lördag :D
 
 

VDC 22.00

 
 
Gick bra tills jag failade i slutet men pallrade mig upp till 2a plats :D
Diggar min nya medaljplockare <3
 

FGC 21.00

 
 
Gick bra :D Trodde att jag skulle hamna 2a eftersom hon bakom mig var riktigt snabb :)
En tävling till sen kan Ali få frusta ut haha men imorgon får hon jobba mer :))
 

Brb, sätta rekord

Sätter rekord med Steff nu :D Så är brb till champoo :D Missade 20.00 .-.
 
 

Grupptävlat!

Nu så har jag grupp tävlat lite med några vänner i klubben! :D Vi körde bla 10 flaggor och nu kör dom andra försten till :P Valde att gå ur och blogga lite :3
Kan säga att det var minst ett halv år sen jag grupp tävlade sist haha ^^
 
 
 
Fick tyvärr bara två bilder, det är skit svårt att fota när man tävlar lol. xD Alla vill ju vinna? ;)
 
 
 
Taggar jätte mycket till nästa champoo 8D
Seeyaah :3
 
 

Guuuuuld

Det gick så bra idag :D Ett guld med Ali :3 Igår kammade jag in 1 guld och 1 brons :3 Nöjd hääär 8D
 
 

Äntligen mina!

 
Köpte dessa idag när jag levlade i GÅD ;) Har velat ha dem länge och nu slog jag till! Har dock bara 10 sc kvar lol..
Har åxå schabraket, fattas bara jackan sen är jag färdig med outfiten :D
 
 

En lördaag

Heeyyyyyy :DDD Okej. Nu skaj ag logga in och levla Tigern och sedan sköta alla hästar, senare idag är det å-festen här vart jag bor, (okej ni vet säkert vart jag bor nu haha för å - festen finns bara här vart jag bor lol.) 
 
Men idag är det veckopeng och hade bestämt mig att jag ska köpa något från GÅD - settet :p Ska göra en outfit av det typ. Pallar inte spara till hästar mer, kommer isf köpa sc när det är sc helg :D
 
 
-arkivbild-

Visste du att

Att hästarna gjorde samma rörelser som Frissarna gör nu? ;) Tycker att alla hästar borde göra det nuu D::
 
 

Sätta copyright på en outfit? Naa, don't thinks soo

De flesta har satt upp  © på ''deras'' outfitar vad jag har märkt. Fattar seriöst inte vad ni tänker med lol? Arslet verkar det som men anyways, SSO teamet skapade kläderna för att alla kan andvända kläderna som finns. 
 
 
Snart kommer det väl inte finnas några kläder alls att andvända om man ska hålla på och sätta ©  på kläderna.  Själv fick jag ett mail från en random spelare (eller fler .-.) om att jag hade härmat henne/han.  Själv tycker jag att det är barnsligt att bråka om en outfit eller fler för den delen lol . Själv skulle jag heller aldrig maila till någon som bär likadan outfit som mig.
 
 
Denna outfit är inte gjord av mig t. ex, av vem vet jag riktigt inte men jag tyckte att den var snygg så jag skapade en likadan fast i rosa.
 
 
Okej hittade ingen annan än denna bild men haha ;__; Eller det kanske fanns någon som kom på just denna innan mig? Men i don't care. Jag andvänder de outfits jag gillar :) Men skulle aldrig få för mig att säga ''Ingen får andvända denna förutom mig själv, för att jag skapade den.'' eller liknande. SSO är ett spel som man ska njuta av, inte bli rädd för att någon börjar mucka mot dig ifall du andvänder någon outfit som du gillar.. Snart vet man ärligt talat inte vad man får andvända mer .-.

______________________________________
 
Aja ville bara få ut lite ilska haha. Men detta är min åsikt så.
:D Aja ska dra iväg nu, inlägg kommer sen, btw vad tycker ni om headern? :3

Första gången på 1,5 månader <'3

 

Soppan hissar & dissar

 
 
 
Detta träns ser man detaljerna eller vad man nu ska kalla det ;__; Men ni fattar nog? haha
 
 
 
 
 
Detta är helt vitt, dom har bara målat vitt på tränset, asså gud vaad dålig jag är på att förklara ;_; Men jag kommer ihåg att detta var as populärt innan de andra Snö vita tränset kom haha, själv andvände jag de hela tiden lol xD Det är inte bar vi som utvecklas hela tiden, även spelet gör det :P
 
Detta är mitt första hiss & diss inlägg ;) Så jag kommer antagligen bli bättre på att förklara lol xD
Men tänkte börja med Hiss & Diss ungefär varje vecka :D iaf de dagar jag har tid å lust cx
 

Kännn ingenn press

De flesta tänker så här ''Shiet idag har jag inte bloggat. Måste hinna göra några tidinställda till nästa vecka''' osv osv. Men jag kör mitt eget race :) Bloggar när jag har lust och vill, det är liksom min egna lilla personliga blogg lixom haha :p
-------
Men anyways idag gick Tigern upp i lvl 8 och är nu halvvägs till lvl 9 :D Och nu mår nästan alla hästarna toppen, förutom Mulle men honom rider jag ju ändå aldrig :v Så idag ska jag börja tävla Championat ;)) Slog några rekord idag med Ali. 
Själv skulle jag nog behöva levla klart E.B och sedan fortsätta med Tigern men ibland levlar jag faktiskt båda haha ;p Jag tror att det skulle ha blivit bättre om man kunde levla alla hästar varje dag. Alltså jag vet inte hur jag ska förklara :vv Det känns typ som om det tar en månad att levla 1 häst jue ;__; 
 
 
 
 
Igentligen vet jag inte vart jag vill komma med det här inlägget, ibland har jag så himla mkt lust att blogga fast jag inte har någon aning om vad jag ska skriva om ._. Det kanske ni har märkt lool. 
Jaja ska fortsätta levla Tigern innan jag tråkar ut er hhaha >.<
 
 

Tigerpepper

Tigerpepper eller som han nu kallas ''Tigern'' är en appaloosa på 10 år. Han hade jag tänkt att träna till en gallopp häst eftersom han har väldigt mycket kapacitet för det. 
Tigerns föräldrar var utställnings och avels hästar hela deras liv men pensionerades 2011. Tigern har aldrig varit med i tävlingar innan han kom till mig. Han kan sticka iväg om man inte är vaken fast med rätt ryttare så går det att rida honom. Han är väldigt känslig för ljud eftersom han har väldigt bra hörsel och kan bli lite rädd.
Annars är han världens snällaste! Och gör inte en fluga förnär.
 
_________________________________________________________________________________________
Snabb info
 
Namn - Tigerpepper
Smeknamn -  Tigern
Ålder - 10
Gillar -  Tävla
Ogillar -  Fordon mm.
Ras -  Appaloosa
Mankhöjd - 1,62
Kön - Valack
_________________________________________________________________________________________
Prishylla
 
Guld - 2
Silver -  2
Brons - 3
__________________________________________________________________________________________
 Då-tid:
 
 
 
__________________________________________________________________________________________
 Nu-tid:
 
 
 
 
 
Från när Tigern vinner sitt första guld i level 14. Han tävlade dessutom när han var halvvägs till 15 men kom 6a då.
 

Everblood

E.B som jag nu kallar han är en oldenburgare på 13 år och har vita tecken över på kroppen. Innan tvekade
jag om jag skulle köpa han, men när jag sedan köpte honom så ångrade jag mig inte en sekund och
gör det inte nu heller! Han gillar att att extremt mycket och dessutom kapacitet för det.
I framtiden hoppas jag att jag kan komma långt med denna fina häst!
Tyvärr så föddes E.B's mamma halvblind men det finns inte så stora risker till att han blir det. Enligt Vetrinären.
Men i sitt tidigare liv har han varit halv 4 gånger, pga oförsiktiga ägare. Men nu mår han bra 
och har varit friskt ända sen han kom hit till mig.
 
_________________________________________________________________________________________
Snabb info
 
Namn - Everblood
Smeknamn -  E.B
Ålder - 13
Gillar -  Tävla, arbeta hårt
Ogillar -  Små kryp, mm.
Ras -  Oldenburgare
Mankhöjd - 1,59
Kön - Valack
_________________________________________________________________________________________
Prishylla
 
Guld -
Silver - 1
Brons - 1
__________________________________________________________________________________________
 Då-tid:
 
__________________________________________________________________________________________
 Nu-tid:
 
 

 


Puuh

Nu har jag fixat kategorierna och tyvärr så försvann det 3-4 inlägg ;__; Men aja that's life lixom.
Tänkte skriva här vart ni kan hitta mig haha.
Pallar inte .-. Får göra det imorgon typ ska sova alldeles strax men ni kan kika om ni vill, är inte farlig c; Heter Sofijaahh yeah sure, man märker direkt att jag är serb/bosnie haha cx Ni kanske säkert åxå tror att jag har fått något slags cp ryck för att jag typ har gjort 3 inlägg på en gång men är väldigt desperat efter att få augusti månads saken vid arkiven :D (trorja) aja ska gå å lägga mig innan jag skrämmer upp er. .w.
 
 
Freakin' älskar denna ^

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus